Kontakt:

kontakt

Adresa:

Marina Držića 21
23000 Zadar
Hrvatska


telefon +385 23 332 655

e-mail branka.antolovic@gmail.com

 

 

KAKO DO NAS?

putovanje automobilomAUTOMOBILOM - U Zadar se može doći iz više smjerova, ali državnom auto cestom A1 u smjeru Zagreb - Split najbrže se i najkvalitetnije dolazi do nas. Silazak s autoceste je najbolje obaviti na čvoru Maslenica ili Posedarje, a potom produžiti državnom cestom za Zadar. Ukoliko dolazite iz smjera Rijeke koristite Jadransku magistralu - državnu cestu D-8.

www.hak.hr

 

putovanje zrakoplovomAVIONOM - Zadarska zračna luka Zemunik (ZAD),dobro je povezana sa svim većim gradovima Hrvatske i Europe, koja je od Zadra udaljena samo oko desetak minuta vožnje!

www.zadar-airport.hr/

 

putovanje brodomBRODOM - Ancona - Zadar - ako dolazite iz smjera Italije, najkraća moguća ruta je preko Ancone trajetkom za Zadar. Putovanje traje 8 sati (obično je polazak u 22:00, a dolazak u 06:00), a prednost ovakvog putovanja je što je puno lagodnije i manje stresno nego drugim metodama prijevoza.

www.jadrolinija.hr/

 

putovanje autobusomAUTOBUSOM - Zadar je središte sjeverne Dalmacije i dobro je povezan sa svim hrvatskim gradovima i većim europskim središtima.

www.liburnija-zadar.hr/

 

Kako do nas


Prikaži Apartmane Šimun Zadar na većoj karti

 

Hrvatska turistička zajednica Turistička zajednica grada Zadra Zadarska Županija

Copyright © 2014 Apartmani Šimun | Sva prava zadržana. | Designed by DeBraNet